Delen

Nieuwbouw Scheepmakerskwartier opdracht voor Alkondor Hengelo 

Do 23 oktober, 2014

Waar ooit de Haarlemse scheepswerven het gezicht bepaalden en boten vanaf de helling in het water gleden verreist nu het Scheepmakerskwartier. Water speelt er nog steeds de hoofdrol.Niet alleen worden een passantenhaven inclusief voorzieningen en een lange, autoluwe kade aangelegd; alle woningen liggen aan het Spaarne of aan straten die naar de rivier leiden. Wonen in het Scheepmakerskwartier betekent veel leefruimte, genoeg parkeergelegenheid en de sfeer van de binnenstad dankzij de gezellige straatjes en een intiem woonhofje.

De bebouwing in de onmiddellijke nabijheid van het historische stadscentrum maken het Scheepmakerskwartier een woonbuurt met een intiem karakter.

De appartementen blokken en de verschillende type woningen worden grotendeels voorzien van aluminium ramen, kozijnen en schuifpuien. Alkondor Hengelo levert en monteert in opdracht van Dura Vermeer Bouw Midden West alle aluminium kozijnen. De montage staat in het eerste kwartaal van 2015 gepland. Wederom het bewijs dat woningbouw en aluminium een prima combinatie zijn!

Alle nieuwsberichten