Over Alkondor Hengelo

Bedrijfsfilm

Dit is Alkondor Hengelo

Alkondor Hengelo is sinds 1990 uitgegroeid tot vooraanstaande gevelspecialist. Enerzijds doordat we onze gevels volledig in eigen beheer engineeren, ontwikkelen en monteren. Anderzijds doordat ons team enorm gemotiveerd is en gedurfde kwaliteitsgevels neerzet. We hebben hoog opgeleide en gekwalificeerde medewerkers aangetrokken voor elke discipline, die het beste in elkaar naar boven halen.

Gericht investeren

Naast onze mensen en onze visie op gevelontwikkeling, hebben we fors geïnvesteerd in de juiste faciliteiten en processen. Logistiek zijn we onverslaanbaar. We prefabriceren de elementen in onze grotendeels geautomatiseerde productie/assemblagehallen, waarna het montageteam de gevel op locatie realiseert. Zo werken we snel en foutloos.

Landelijke gevelspecialist

Alkondor Hengelo creëert totaalconcepten. We ontwikkelen de complete gevel, in samenwerking met onze klanten en gerenommeerde leveranciers. Profielen construeren we zelf in de gewenste maten en uitvoering. Onze uitgekiende aanpak van tekentafel tot uitvoering spreekt tot de verbeelding van architecten, aannemers en projectontwikkelaars uit het hele land.

Missie

Alkondor Hengelo is een bedrijf dat opereert in de zakelijke gevelbouw markt in Nederland. Betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid nemen staan daarbij centraal, waarbij de focus ligt op de grotere utiliteits- en woningbouwprojecten in Nederland.

Visie

Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een betrouwbare partner die ontzorgt, meedenkt in projectgerichte oplossingen en een frisse kijk heeft op proces- en productie innovaties. Daarom willen we uiterlijk in 2022 in de gevelbranche de meest betrouwbare, innovatieve en creatieve partner zijn.