Over Alkondor Hengelo

Bedrijfsfilm

Wij zijn Alkondor

Al sinds 1990 zorgt Alkondor voor de mooiste gevels door heel het land. Samen met ons team van meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers maken we complete en complexe gevels. Aan de ene kant, omdat we onze gevels volledig in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en monteren. Aan de andere kant doordat ons team enorm gemotiveerd is en gedurfde kwaliteitsgevels neerzet. Durf jij het ook aan? Onze toekomst start hier. Word onderdeel van ons team!

Missie & visie

Onze markt is altijd in beweging. Om hierop in te spelen zijn we voortdurend bezig met innovatie en ontwikkeling. De ontwikkeling van onze producten en diensten, maar ook van nieuwe technologieën. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid spelen hierin de hoofdrol. Zo lopen we altijd voorop. Dat kunnen we niet zonder jou, het hart en de kracht van ons bedrijf. Samen organiseren we creatieve en innovatieve oplossingen. Dat is onze ambitie!

Echt samen

Alkondor creëert concepten van begin tot eind. We ontwikkelen de complete gevel, in samenwerking met onze klanten en gerenommeerde leveranciers. Projecten stellen we zelf op in de gewenste maten en uitvoering. Onze uitdagende aanpak van tekentafel tot uitvoering spreekt iedereen aan. Van architecten en aannemers tot projectontwikkelaars en nieuwe medewerkers. Wij maken het. Samen.