Delen

Jubileum: 25 jaar Alkondor Hengelo!

Do 16 juli, 2015

In april 1990 begon Alkondor Hengelo vanuit een bescheiden bedrijfsruimte in Albergen. Onze visie was destijds: kwalitatieve gevels ontwikkelen, die Nederland een gezicht geven en daarnaast een betrouwbare partner zijn voor onze relaties. Aan die visie is door de jaren heen niets veranderd. Echter de manier waarop we werken heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

In een kwart eeuw zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 120 zeer gemotiveerde medewerkers, vooraanstaande klanten en een geweldig netwerk van leveranciers. U begrijpt dat we daar met z’n allen trots op zijn.

Trots om al zo lang inspirerende kwaliteitsgevels te mogen neerzetten, mede dankzij het door de klant gestelde vertrouwen in ons. Daar zijn we hen dankbaar voor! Een tevreden klant is altijd ons streven. We fungeren vanaf de start als gesprekspartner, engineeren, leveren en monteren totaalconcepten en maken onze beloftes waar. Daarbij is onze grootste motivatie het prettige en waardevolle contact met onze klanten en leveranciers.

Een jubileum is een goed moment om naar de toekomst te kijken. Wij zien nog veel kansen en uitdagingen in de markt en kunnen niet wachten om hier iets mee te mogen en kunnen doen. Wat u daarbij zeker van ons kunt verwachten, is het continueren en nog verder uitbouwen van onze bedrijfsfilosofie om zo onze medewerkers, klanten en leveranciers te blijven inspireren. Op naar de volgende 25 jaar! We hebben er zin in!

Via onze website blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Alkondor Hengelo. Uiteraard kunt u voor vragen altijd contact met ons opnemen.

Alle nieuwsberichten