Delen

AFAS Campus Leusden – kort en intensief voortraject leidt tot mooie opdracht

Ma 4 september, 2023

Project: AFAS Campus Leusden
Aannemer: Dura Vermeer Bouw Hengelo
Architect ontwerp: LKSVDD
Opdrachtgever: AFAS Software

Eind vorig jaar werd Alkondor benaderd door Dura Vermeer Bouw Hengelo om mee te denken in de gevelrenovatie van het voormalige AEGON kantoorpand in Leusden. Het kantoorpand, dat aangekocht is door AFAS Software, wordt gerenoveerd en gaat dienst doen als innovatiecampus voor organisaties uit het AFAS Partnernetwerk.

Na een kort en intensief traject, waarbij zeer constructief overleg plaatsvond tussen Dura Vermeer Bouw Hengelo, AFAS Software en Alkondor, hadden we met z’n allen 2 maand later de mockup gereed ter goedkeuring en is er in het 2e kwartaal van 2023 al gestart met montage van de nieuwe aluminium gevelelementen.

Enkele jaren geleden bouwde Dura Vermeer Bouw Hengelo al het nieuwe en prachtige AFAS Clubhuis & AFAS Theater dat uitkijkt op de nieuwe innovatiecampus. Ook toen waren we in de gelukkige omstandigheid hieraan mee te mogen bouwen. En deze fijne samenwerking zetten we nu dus voort.

Dura Vermeer Bouw Hengelo en AFAS Software, bedankt voor het vertrouwen en voor deze opdracht, samen maken we er weer wat moois van!

Alle nieuwsberichten