Woontoren KEA

Plaats:
Architect: Klunder Architecten
Aannemer: Waal Bouw
Profielsystemen: n.t.b.
Categorie:

In het Amsterdam Science Park ontwikkelt Waal Bouw samen met Alkondor Hengelo woontoren KEA. De nieuwe woontoren is bedoeld voor de groeiende groep gebruikers van het Science Park en jonge starters op de Amsterdamse woningmarkt.

Het Science Park is een inspirerende locatie binnen de ring A10 in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer, waar wetenschappers en ondernemers elkaar ontmoeten en kennis met elkaar uitwisselen. Kennisinstellingen van wereldfaam en hightech topbedrijven vestigen zich in toenemende mate op het Science Park.

De toren – een ontwerp van Klunder Architecten – omvat 22 verdiepingen, 152 appartementen en 76 parkeerplaatsen en heeft een prominente ligging aan de Carolina McGillavrylaan. De ontwikkeling van KEA is een samenwerking tussen Ymere in co-creatie met belegger Syntrus Achmea Real Estate Finance, aannemer Waal en de gemeente Amsterdam.

Alkondor Hengelo engineert, levert en monteert de aluminium kozijnen, 60-minuten brandwerende stalen kozijnen en vliesgevels voor dit hoogbouw project. De engineering zal in 3D gebeuren d.m.v. een BIM model.

Heeft u een vraag?
Neem dan contact op met:

Jan Bergman Commercieel Directeur Bel 074 - 245 53 55