Odin Groep

Plaats:
Architect: Leijh Kappelhoff Seckel van Den Dobbelsteen Architecten
Aannemer: Aan de Stegge
Profielsystemen: Alcoa RT72, AA100Q en AA4110
Categorie:

Het Hengelose beursgebouw Expo is door Aan de Stegge in samenwerking met Alkondor Hengelo verandert in een logistiek centrum met een hypermodern, veilig en zeer energiezuinig datacenter. LKSVDD architecten ontwikkelde de iconische toren (13 etages, 8.500 m2 en het daaraan grenzende datacenter)

Bij de ontwikkeling van het pand hebben duurzaamheid en het streven naar een CO2-neutrale exploitatie voorop gestaan. Er is heel bewust gekozen voor duurzame energiebronnen en energiezuinige verlichting en installaties. Materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, water wordt gerecycled en bij de inrichting van de omgeving is optimaal rekening gehouden met flora en fauna. Volgens BREEAM voldoet de nieuwbouw zelfs aan de kwalificatie ‘Excellent’.

Alkondor Hengelo heeft voor dit project alle aluminium kozijnen en vliesgevels geleverd en gemonteerd. De aluminium kozijnen zijn in de betonelementen gemonteerd alvorens de elementen geplaatst zijn. Tevens heeft Alkondor Hengelo voorzien in de engineering en de benodigdheden voor het later geplaatste led scherm van ca. 100m2.

Heeft u een vraag?
Neem dan contact op met:

Jan Bergman Commercieel Directeur Bel 074 - 245 53 55