Mercedes Benz Nieuwegein

Plaats:
Architect: OPL Architecten Utrecht
Aannemer: Wessels Zeist B.V.
Profielsystemen:
Categorie:

Algemene projectgegevens
Opdrachtgever: Laagraven Investment B.V.

Projectomschrijving en impressies
Eind februari 2019 zijn alle entiteiten van Mercedes-Benz verhuisd naar een tot modern kantoor omgebouwd bestaand gebouw in Nieuwegein. Het nieuwe pand komt tegemoet aan de wens om op een andere manier te gaan werken, waarbij mobiliteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen.
Bij dit zogeheten MeWe Space-kantoorconcept van Daimler spelen flexibiliteit én functionaliteit – in relatie tot de uit te voeren taken – een belangrijke rol. Zo hoeven medewerkers niet alleen vanaf hun eigen vaste werkplek hun werk te doen. Voor elke taak kunnen zij terecht in een andere ruimte die op dat moment bij hun taak past. Zo beschikt het kantoorpand over vergaderruimtes, relaxruimtes, ThinkTanks en PhoneBoots.

In opdracht van Wessels Zeist verzorgde Alkondor Hengelo de engineering, levering en montage van de aluminium kozijnen en vliesgevels evenals de aluminium lamellen buitenwanden met roosterdeuren, de aluminium gevelbekledingen rondom de lamellenwanden van de voorgevel en de brandwerende stalen binnenkozijnen.

Heeft u een vraag?
Neem dan contact op met:

Jan Bergman Commercieel Directeur Bel 074 - 245 53 55