CHE Ede

Plaats:
Architect: Inbo
Aannemer: Klaassen Bouwmaatschappij
Profielsystemen: Reynaers en Forster
Categorie:

In opdracht van Klaassen Bouwmaatschappij, krijgt Alkondor Hengelo de mogelijkheid om verschillende geveldisciplines en materialen te leveren en te monteren voor de Christelijke Hogeschool Ede. Alkondor Hengelo levert en monteert de gevels voor zowel de nieuwbouw, de loopbrug en een deel van de bestaande school.

De materialen die voor deze gevels worden toegepast zijn divers. De nieuwbouw wordt voor een groot deel uitgevoerd in een gecombineerde hout-aluminium vliesgevel. De binnenzijde wordt volledig voorzien van hout en de buitenzijde van aluminium. Dit systeem is inmiddels in meerdere projecten succesvol door Alkondor Hengelo toegepast. Daarnaast worden er vliesgevels gemonteerd op een stalen achterconstructie. In het oog springend is het zeefdruk glas in de gevels die naast esthetica ook voor een zonreductie gaan zorgen. Tevens wordt een deel van de gevel voorzien van hoge glazen siervinnen aan de buitenzijde.

De opdracht wordt gecompleteerd met de levering en montage van de brandwerende stalen binnenpuien van zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw.

Ook bij dit project maken we gebruik van BIM. Het aangeleverde model in LOD 300 wordt opgewaardeerd tot een LOD 400 niveau.

Heeft u een vraag?
Neem dan contact op met:

Jan Bergman Commercieel Directeur Bel 074 - 245 53 55